Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wieprzowina z grila

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 0,5 kg
boczek wędzony 4 plastry
olej roślinny

Przepis i sposób przygotowania na: wieprzowina z grila

z mięsa wykroić 4 plastry.Lekko je rozbić.Na każdy plaster położyć plaster boczku ,posypać przyprawą do grila.Porcje mięsa ułożyć na grilu elektrycznym i piec.Ok 7min-10minPodawać z frytkami i sałatkami.Można upiec na grilu ogrodowym lub usmażyć na patelni grilowej -smażymy dłużej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 26.09.2012 20:13
lubie bardzo
kriko 12.04.2012 09:18
super
Mariusz10 05.04.2012 18:12
pycha
marzenciak1985 31.03.2012 16:48
mniam
Jodaj 27.03.2012 09:10
pychotka :)
Luki 14.03.2012 08:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak