Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba pod kołderką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba
przyprawy
śmietana
chrzan
pietruszka
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod kołderką

Rybę przyprawiamy i pieczemy w piekarniku. Jajka gotowane na twardo kroimy w kostkę, dodajemy śmietanę, chrzan i pokrojoną pietruszkę. Gdy ryba będzie jeszcze nie do końca zrobiona to nakładamy na nią 'kołderkę' i trzymamy w piekarniku jeszcze przez kilka minut. Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak