Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada drobiowa z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 3-4 szt
pieczarki 1/2 kg
cebula 1-2 szt
Kucharek przyprawa do potraw
sól
pieprz
Czosnek suszony Prymat
masło 2 łyżki
margaryna 1/2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada drobiowa z pieczarkami

Filety oczyścić umyć- przekroić wzdłuż na cienkie płaty.
Płaty ułożyć na foli by ciasno na siebie nachodziły- można dodatkowo rozbić- przyprawić.
Pieczarki pokroić i usmażyć z cebulą- przyprawić.
Nałożyć farsz na mięso- ciasno zwinąć- można owinąć nićmi.
Smażyć mieśo na margarynie- można podlać wodą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 15.08.2013 19:58
pyszne mięsko
gusia1000 08.08.2012 00:34
pycha.
kamyk 12.07.2012 21:29
rewelacja
ziutula
ziutula 22.06.2012 00:27
uwielbiam takie mięska i na zimno i na ciepło...
Marta1986 18.05.2012 15:15
super
dorotka0000025 13.05.2012 12:37
fajny pomysl
Wacław 03.05.2012 11:05
pyszne danie !
Renata22 25.04.2012 19:32
pokaźna;)
motyl 16.04.2012 09:54
apetyczna
Zoso 11.04.2012 00:33
dobre mięsko
Mariposas 29.03.2012 11:28
ciekawa roladka
wojr63 15.03.2012 17:00
wygląda niesamowicie
sunnymood 12.03.2012 10:57
uwielbiam takie roladki z pieczarkami:)
Ania67 11.03.2012 20:42
mniaaam
agunesu 10.03.2012 23:05
ja do srodka daje jeszcze zolty ser. pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak