Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z porem i gorgonzolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś
por (biała część)
ser

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z porem i gorgonzolą

Składniki oczywiste :)

Na folię aluminiową położyłam filet łososia, na nim ułożyłam kilka krążków pora i kawałki gorgonzoli. Nie soliłam, ponieważ ser nadaje wystarczającą słoność. Zawinęłam szczelnie folię i piekłam 15 minut w 180 stopniach.

Zdjęcie mało atrakcyjne, ale smak wspaniały!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 10.03.2012 20:21
brzmi pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak