Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z celbuką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5
cebula 1
masło 2 lyzki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z celbuką

Cebulkę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Na patelnie rozpuszczamy masło, gdy nam sie rozpuści dodajemy cebulke i mieszamy. Gdy nam sie zarumieni dodajemy jajka, wcześniej wite do szklanki i roztrzepane. Mieszamy i przyprawiamy pieprzem i solą. Smażymy tak długo w zalezności jak lubimy ścięte jajka. Ja lubię mało ścięty, wieć szybko ściągnęłam z ognia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.07.2013 11:54
też taką robię tylko daję więcej przypraw

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak