Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli III

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1
ogórki kiszone 3
majonezu light 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli III

Ogórki i cebulę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, odcisnąć sok. Rybę obrać z ości. Włożyć wszystko do miseczki, rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem. Doprawić pieprzem. Taka pasta świetnie nadaje się do smarowania pieczywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 15.04.2012 08:12
dobra
Wacław 20.03.2012 11:16
b.dobra !
kamyk 19.03.2012 09:08
pyszna
Mati13 18.03.2012 17:18
uwielbiam rybne pasty
agunesu 09.03.2012 10:25
świetna pasta:)
ziutula
ziutula 09.03.2012 10:24
bardzo lubię...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak