Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron ryzowy z oliwkami i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/2 paczki
oliwki czarne 10 szt
kukurydza 4 łyżki
cukinia 1/4 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 szt
sos chili (słodki)

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ryzowy z oliwkami i tuńczykiem

Makaron zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 5 min pod przykryciem .Następnie odsączamy go na sitku .
Na patelni na oliwie podsmażamy pokrojoną cukinie ,dodajemy kukurydzę .Mieszamy i dodajemy makron ,następnie odsączonego tuńczyka i oliwki .Mieszamy doprawiamy sosem chilli.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolita 09.03.2012 08:51
fajne
iwa643 09.03.2012 07:50
zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak