Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w sosie musztardowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 główka
łosoś wędzony plastry 1 płat
musztarda 4 łyżki
jogurt naturalny 4 łyżki
sól
pieprz
koper świeży

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w sosie musztardowym

Kapustę kroimy w drobne paseczki. Łososia kroimy w kostkę . Robimy sos musztardowy - mieszamy jogurt z musztardą i dużą ilością świeżego koperku. Mieszamy rybę z sosem. Dobrze jest wstawić tak przygotowaną rybkę na min. godzinę do lodówki. Przed podaniem mieszamy kapustę z łososiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 20.07.2012 09:50
apetycznie
Justyna Jussstiii 08.03.2012 18:52
super
Bozena4 08.03.2012 11:09
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak