Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikle w zalewie sarebskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 3 Kg
woda 5 Szkl
cukier 1.5 Szkl
sól 2 łyżki
musztarda
czosnek
Liść laurowy suszony Prymat
ocet 10 % 1 Szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Pikle w zalewie sarebskiej

to wszystko zagotować ostudzić dodać 6 łyżek musztardy sarebskiej. do każdego słoika dodać 1 zabek czosnku i 1 liść laurowy. pasteryzować 10 min od zagotowania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 25.03.2012 16:05
ciekawe
aga130982 11.03.2012 09:02
mniam
jogobella231
jogobella231 10.03.2012 13:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak