Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka III - niskokaloryczna.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kiszone 2 małe
majonezu light 1 łyżka
pieprz
koperek
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka III - niskokaloryczna.

Kroki postępowania

1
Ogórki zetrzeć na tarce o małych oczkach. Odlać sok od ogórków, by pasta nie była rzadka.
Krok 1 - Pasta z tuńczyka III - niskokaloryczna. foto
2
Tuńczyka odsączyć z wody, dodać do ogórków z łyżką majonezu.
Krok 2 - Pasta z tuńczyka III - niskokaloryczna. foto
3
Dodać koperek, doprawić pieprzem i wszystko wymieszać.
Krok 3 - Pasta z tuńczyka III - niskokaloryczna. foto
4
Smarować pieczywo.
Krok 4 - Pasta z tuńczyka III - niskokaloryczna. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 01.02.2013 12:08
To cos dla mnie :)
SYLKA 24.06.2012 20:32
pycha
pacpaw 11.06.2012 19:24
czasami brakuje mi pomysłu na tą rybkę. A tu proszę :o)
Mati13 08.03.2012 07:50
rewelacyjna!
Ewa6274879 07.03.2012 23:32
robię podobną - pycha!
agnieszka137 07.03.2012 23:28
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak