Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska pół szt
kukurydza pół puszki
marchewka 1 mała
sos
majonez 3 łyżki
śmietana 12% 3 łyżki
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym

pekinkę poszatkować dodać marchewkę startą na grubej tarce, i kukurydze.sos:czosnek wycisnąć przez praskę i wymieszać z pozostałymi składnikami. wylać na surówkę i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 07.03.2012 21:16
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak