Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kiszona z oliwą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
marchew 1 szt
por (biała część) 1 kawałek
oliwa
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona z oliwą

Por kroimy w cieniutkie półplasterki. Marchew trzemy na grubszych oczkach tartki. Warzywa mieszamy z odciśniętą kapustą polewamy oliwą i doprawiamy do smaku pieprzem i cukrem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babi17 06.04.2013 09:13
bardzo lubię kiszoną kapustę ta jest super
IZABELA29 02.08.2012 09:17
taka lubię od czasu do czasu zrobić .
olkaaa 11.07.2012 08:27
uwielbiam kiszoną kapustę
owca441 30.03.2012 18:51
zawsze tak dla kiszonej
m1monika 10.03.2012 17:20
lubię taką kapustę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak