Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki na pumperniklu z łososiem i jajkiem przepiórczym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek ziołowy
łosoś wędzony plastry
oliwki zielone
pumpernikiel 1 opakowanie krążki
jajka przepiórcze 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki na pumperniklu z łososiem i jajkiem przepiórczym

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekrawamy na połówki.

Na każdy krążek/kromeczkę pumpernikla nakładamy odrobinę serka twarożkowego.

Następnie na szpadkę lub wykałaczkę nadziewamy różyczkę łososia, połówkę jajka oraz oliwkę.

Całość wbijamy w pumpernikiel z serkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 24.11.2013 07:42
ciekawy pomysł
Mala 07.03.2012 21:33
cudne
dwa pokoje z kuchnią 07.03.2012 14:51
wyglądają smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak