Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb odpiekany

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb 2 kromki
jajko 1 szt
ser żółty 2 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb odpiekany

Jajko wbijamy do talerza i roztrzepujemy widelcem. Chleb - już taki z drugiego dnia - moczymy w roztrzepanym jajku z obu stron i smażymy na rozgrzanym oleju na patelni. Gdy odwrócimy na drugą stronę kładziemy ser żółty i czekamy aż się roztopi. Podajemy z ketchupem lub majonezem jak kto woli.
Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 17.04.2013 07:22
też taki robię
TEtalicha 18.01.2013 22:00
rewelacja, a ja tak ddawno nie jadlam
Andzia1977
Andzia1977 02.07.2012 22:06
najlepszy sposób na wykorzystanie czerstwego chleba
Piotr-21 25.05.2012 21:27
dobre
olkaaa 23.05.2012 07:58
super
Ewelina47 01.04.2012 15:34
też robię taki i bardzo lubię
Mati13 18.03.2012 17:18
proste ale jakie smaczne
Mati13 18.03.2012 17:18
proste ale jakie smaczne
Dorian 16.03.2012 14:48
ekstra pomysl
Wacław 12.03.2012 12:51
fajny pomysł !
dianix 08.03.2012 13:10
robie czasem, najczesciej jak mój chlebek nie ejst juz taki swieży
anja3107 07.03.2012 11:36
też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak