Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Granola podwójnie truskawkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

granola 3-4 łyżki
truskawki świeże 3-4 sztuki
len prażony 2 łyżeczki
jogurt truskawkowy 250 pitny

Przepis i sposób przygotowania na: Granola podwójnie truskawkowa

Jogurt chłodzimy. Truskawki dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, pozbawiamy szypułek i kroimy na plasterki. Wlewamy jogurt do szerokiej miseczki, całą powierzchnię posypujemy granolą. Przybieramy plasterkami truskawek. Posypujemy prażonym lnem. Podajemy od razu po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 15.01.2014 20:29
fajne! z chęcią bym zjadła!
plocia 05.10.2013 20:28
Na truskawki to ja się zawsze skuszę
pacpaw 09.03.2012 22:14
oj czekam na truskaweczki, czekam
Karolcia12 07.03.2012 10:46
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak