Składniki:
głowka włoskiej kapusty | |
mielone mięso | 40 dag |
olej | 1 łyżka |
cebula | 4 szt |
marchew | 2 szt |
jajko | 2 szt |
sól, pieprz | |
kminek | 1 łyżeczka |
bulion | 1 szkl |
mąka | 1 łyzka |
bułka czerstwa | 2 szt |
głowka włoskiej kapusty | |
mielone mięso | 40 dag |
olej | 1 łyżka |
cebula | 4 szt |
marchew | 2 szt |
jajko | 2 szt |
sól, pieprz | |
kminek | 1 łyżeczka |
bulion | 1 szkl |
mąka | 1 łyzka |
bułka czerstwa | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: