Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak w ziołach

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka (ilość wg uznania)
oliwa
zioła
ząbek czosnku 3 szt.
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w ziołach

Filet umyć i osuszyć.
Kostkę rosołową wraz z ziołami utrzeć w moździerzu i połączyć z oliwą i rozgniecionym czosnkiem.
Fileta posmarować przygotowaną ziołową marynatą i odstawić na godzinę do lodówki.

Smażyć na złoty kolor z obu stron. Podawać z zieloną sałatą lub surówką z białej kapusty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 16.01.2014 15:03
tylko jakie ziola uzyc o to jest pytanie...
Aannkaa82 06.01.2014 21:17
Fajne mięsko, w takiej wersji jeszcze nie próbowałam ale wygląda bardzo apetycznie :)
czekoladka_m 12.11.2013 16:02
Niezwykle apetycznie się prezentuje;)
Motorek 19.10.2013 09:21
bardzo smaczny
IKrakowianka 29.05.2013 19:19
bardzo smaczna propozycja
EmciaPichci 11.05.2013 20:48
bardzo smaczny!
Ada-Gaba 13.04.2013 10:40
znakomite danie
adelajda 05.09.2012 06:58
piersi kurczaka w każdej postaci są super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak