Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew do smaku
jabłko do smaku
pieprz do smaku
olej do smaku
kapusta kiszona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną dobrze jest opłukać i pokroić. Do pokrojonej kapusty ścieramy na tarce jarzynowej marchewkę i jabłko. Wszystko dokładnie mieszamy, dodając pieprz i olej. Surówkę podawać można do ryby i nie tylko.
Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 14.04.2013 12:22
bardzo lubię i często robię
Ewelina38 17.08.2012 20:25
teraz staram się jak najwięcej robić surówek ze świeżych warzyw ale zimową porą ta z kiszonej kapusty jest moją ulubioną
Mati13 29.05.2012 13:21
najlepsza!
fictor123 29.04.2012 07:22
bardzo lubie
Mysiunia 17.03.2012 15:02
jedna z najlepszych surówek do obiadu :)
rjustysia 13.03.2012 10:22
Przepyszna :)
Ania67 08.03.2012 14:44
uwielbiam
choldek
choldek 08.03.2012 13:32
pysnzości
Ewelina47 06.03.2012 10:16
lubię taką surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak