Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z bazylią

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
wędlina kilka plasterków
smalec
sól
pieprz
bazylia 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z bazylią

jajka rozbełtać i doprawić, wędlinę pokroić w kostkę i usmażyć na rozpuszczonym smalcu, wlać jajka, smażyć mieszając. Bazylię pokroić w kostkę, posypać jajecznicę. Jeść bardzo ciepłe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 26.06.2012 08:50
pyszna :)
Dorota59 18.06.2012 23:05
aromatyczna
Rybciia 04.06.2012 09:18
musi fajnie pachnieć :-)
malaczarna23 14.03.2012 14:57
super
owocówka 06.03.2012 08:11
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak