Składniki:
brokuł | 0,5 kg |
ser żółty | 15 dag |
mleko | 250 ml |
bulion | 0,75 l |
oliwa | 2 łyzki |
sól | 1 szczypta |
peiprz | 1 szczypta |
gałka muszkatałowa | 1 szczypta |
groszek ptysiowy | 10 sztuka |
brokuł | 0,5 kg |
ser żółty | 15 dag |
mleko | 250 ml |
bulion | 0,75 l |
oliwa | 2 łyzki |
sól | 1 szczypta |
peiprz | 1 szczypta |
gałka muszkatałowa | 1 szczypta |
groszek ptysiowy | 10 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: