Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka szpinakowa z bobem i musztardą francuską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
rzodkiewka 3 szt
musztrada francuska 2 łyżki
oliwa
ser feta
pomidor 1/2 szt
ocet balsamiczny

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szpinakowa z bobem i musztardą francuską

Szpinak myjemy suszymy układamy na półmisku .Rzodkiewki kroimy w plasterki .Bób odcedzamy z zalewy . Pomidora kroimy w kostkę ,składniki dodajemy do sałatki . Do oliwy dodajemy ocet balsamiczny i sól mieszamy .Polewamy sałatkę .Ozdabiamy musztarda francuską i kruszoną fetą .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 05.03.2012 06:18
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak