Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA PO WIDENSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 SZT
masł 1 ŁYZ
sól i pieprz 1 SZCZYPTA
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA PO WIDENSKU

JAJKA GOTUJEMY NA MIEKKO OK 3 MINUT WE WRZATKU I WYCIAGAMY ZE SKORUPKI PRZEKLADAMY DOPODGRZANEGO NACZYNIA.NA WIERZCHU DAJEMY LYZECZKE MASLA POSYPUJEMY SOLA I PIPEREM.DO SMAKU OZDABIAMY PIETRSZUKA LUB JAK KTOS WOLI SZCZYPIORKIEM

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak