Przepis i sposób przygotowania na: krokiety
Kroki postępowania
wszystkie składniki przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa,
całość podsmażamy na reszcie masła, jeśli farsz jest za suchy podlewamy rosołem, doprawiamy
naleśniki | 13 sztuk |
ugotowane mięso z kurczaka | 0,5 kg |
pieczarki | 0,5 kg |
cebula | 2 sztuki |
masło | 50 g |
rosół | 1 szklanka |
mąka do panierowania | |
jajko | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
kapusta kiszona | 0,3 kr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: