Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuleczki czekoladowo - kokosowe

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki 1 paczka
Biszkopty 1 paczka
kakao 4 łyżki
olejek rumowy 1 sztuka
margaryna 250 g
cukier 0,5 szklanki
rodzynki 0,5 szklanki
wiórki kokosowe do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kuleczki czekoladowo - kokosowe

Herbatniki i biszkopty pokruszyć. Margarynę zmiksować z cukrem na puch, a następnie dodać olejek i kakao a na koniec pokruszone ciastka i rodzynki. Maskę zmiksować, do połączenia się składników, a następnie schłodzić ok 30 min. Po tym czasie formować niewielkie kulki i obtaczać je w kokosie. Gotowe kulki można ponowie schłodzić. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 27.10.2013 13:36
tez takie czasem robię:) Są pyszne!
olkaaa 03.08.2013 10:47
wyglądają kusząco
Andysz 16.05.2012 09:32
pycha!;)
Jastinka 30.03.2012 11:02
świetne
RenataZ-et 29.03.2012 22:37
wyglądają apetycznie
IKrakowianka 28.03.2012 21:01
ale pychotki :)
daria2911 27.03.2012 12:31
pycha
Anna133 07.03.2012 08:32
dawno nie robiłam
MAR3STA 06.03.2012 17:46
pyszne są!
Kas2 04.03.2012 08:55
oj pycha! idealne do podjadania :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak