Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

radomskie szaszłyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 16
śliwki suszone 16
tłuszcz do smażenia
boczek 16 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: radomskie szaszłyki

śliwki namoczyć w ciepłej wodzie,a gdy napęcznieją,dobrze odcisnąć.ziemniaki zawijać w plasterki boczku i,przekładając śliwkami,nadziewać na rożenki- na każdym 4 śliwki i ziemniaki.smażyć na złoty kolor w głębokim tłuszczu 8-10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annamariakowalczyk3 14.07.2010 12:58
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak