Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z marchewki i kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
marchew 2
cebula 0,5
olej 5 łyżek
sól
pieprz
Natka pietruszki suszona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z marchewki i kapusty

Z kapusty pekińskiej zdejmujemy wierzchnie liścia i pozostałą kapustę drobno szatkujemy. Marchew po obraniu ścieramy na grubych oczkach, cebule staramy się pokroić w jak najdrobnieszą kostkę. Do oleju dodajemy natke pietruszki, nieco soli i pieprzu, mieszamy i wlewamy do warzyw. wszystko dokładnie mieszamy i podajemy jako surówkę do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cukiereczek13 30.03.2012 21:29
super wygląda :) i pewnie tak też smakuje
Urszula5 26.03.2012 13:33
zawsze jadłam marchewkę i kapusta kiszona ale tak też wypróbuje
Izabela/bella81 26.03.2012 08:22
smaczna
MAR3STA 23.03.2012 11:33
smaczna i zdrowa
Iiiiii 20.03.2012 08:02
pycha
hastalavista 19.03.2012 16:06
smacznie i zdrowo :)
smakowita 11.03.2012 19:33
bardzo dobra
caroline1983 06.03.2012 19:17
u mnie to klasyczna surówka, o ile dysponuje to dodaje jeszcze jabłko :)
madziulaczek1991 03.03.2012 14:31
Będę testować..:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak