Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 500 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat 2-3 łyżki
olej 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku
bułka czerstwa 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne

Filety rybne razem z namoczoną w wodzie i odciśniętą bułką dwukrotnie zemleć w maszynce do mięsa.Doprawić solą oraz pieprzem i wymieszać.
Z masy rybnej uformować kotlety i obtoczyć w tartej bułce.
Zrumienić na oleju z dwóch stron.
Podawać z ziemniakami lub frytkami i sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

safcia 09.05.2012 14:50
moja teściowa takie robi i powiem ze sa nawet spoko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak