Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycle z jajek

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kajzerka 1 szr
jajko 1 szt
szczypiorek 1 garśc
pieprz
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
jajko ugotowane na twardo 7 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sznycle z jajek

jajka drobno kroimy . Kajzekę moczymy i odcismay z nadmiaru wody dodjaemy do jajek i wbijamy całe jajko oraz szczypiorek drobno pokrojony wszystko razem wyrabiamy na jednolitą mase i formujemy sznycelki obtaczamy w bułce tartej smazymy na oleju na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.11.2012 00:59
robię takie i bardzo mi smakują
cooleczka 02.07.2012 22:15
do wypróbowania :)
Rogalik 12.03.2012 22:02
fajne
irenka 10.03.2012 21:30
pyszne
anja3107 04.03.2012 13:12
smaczne
ziutula
ziutula 02.03.2012 13:22
i dla mnie dużo szpinaku do sznycelków,,
mimi 02.03.2012 13:05
super,też takie robię
Piotr24 02.03.2012 12:39
popieram - dobre na pt. danie :)
ben-ka 02.03.2012 12:08
na dzisiejszy post jak znalazł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak