Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ziemniaczana na rosole

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka 3 szt
ziemniaki 0,5 kg
marchewka 1 szt
seler 1,4 szt
kostka rosołowa 2 szt
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ziemniaczana na rosole

udka gotujemy w wodzie z dodatkiem rosołków. W tym czasie kroimy w kostke ziemnaiki i ścieramy na tarce warzywa. Dodajemy do mieśa i gotujemy wszystko do miękkości pod koneic doprawiamy do smaku. Mięso wyciągamy z zupy i możemy podac jako osobne danie do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 16.03.2013 12:29
super ta zupka się zapowiada
[email protected] 27.04.2012 18:09
extra
agnieszka214 02.03.2012 11:54
podajemy z koprem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak