Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka do obiadu z kapusty czerwonej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
ogórek kiszony
marchewka
sól
pieprz
cebula
sok z cytryny
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: surówka do obiadu z kapusty czerwonej

kapustę szatkujemy i obgotowujemy w osolonej wodzie. po obgotowaniu skropić sokiem z cytryny, cebulę siekamy drobno, ogórki i marchewkę ścieramy na tarce, mieszamy z kapusta, doprawiamy sola i pieprzem i odrobina majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 02.03.2012 19:46
super ale kolorek
jolanta19 02.03.2012 14:27
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak