Chrupiące pałeczki

Chrupiące pałeczki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pałki z kurczaka

    1 kg
  • olej do smażenia

  • jajko

    2 szt.
  • kostka rosołowa

    1 szt.
  • bułka tarta

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Pałki z kurczaka gotujemy do miękkości w bulionie z kostki rosołowej z dodatkiem pieprzu. Jajka roztrzepujemy. Wystudzone pałki maczamy w jajku a następnie w bułce i smażymy na złocisty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat