Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa z kapustą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z kości i warzyw 2 litry
kapusta włoska 20 dkg
sól
pieprz
Majeranek suszony Prymat
pietruszka
śmietana 1/2 szklanki
ziemniaki 4

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa z kapustą

fasole myjemy i zalewamy zimnym wywarem, gotujemy i odstawiamy na 2 godziny. kapustę pokroić w kostkę wraz z obranymi ziemniakami, dodać do fasoli pod koniec gotowania. smietane wymieszana z mąką połączyć z zupą., doprawic i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra22
Aleksandra22 03.03.2012 17:18
Pyza nieSmaczna, zachowujesz się jak totalna ignorantka. Wrzuć na luz, bo tylko nabijasz sobie punkty za wypisywanie tych nic nie wnoszących bzdur. Zajmij się swoimi wątpliwej jakości przepisami.
SylwiaMagdaSabin 02.03.2012 19:05
a nieważne, nie podoba się nie parz na przepis i tyle:-) pozdrawiam:-)
SmacznaPyza 02.03.2012 18:55
smak jest najważniejszy, ale nikt mi nie powie, że coś wyglądające tak właśnie jest dobre!
parysek10 02.03.2012 14:41
Pyza Smaczna, chyba nie wygląd jest najważniejszy, lecz smak.
ronald88 01.03.2012 11:14
dla mnie też smaczna
SylwiaMagdaSabin 01.03.2012 10:30
może i wygląda ale jest smaczna:-)))
Sylwia31 01.03.2012 09:36
nie życzę sobie takich komentarzy, proszę przyjrzeć się swoim przepisom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SmacznaPyza 01.03.2012 07:02
wygląda okropnie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak