Składniki:
polędwica wołowa | 1/2 kg |
pieczarki | 300 g |
cebula | 2 sztuki |
bulion | 1 szklanka |
śmietana | 200 g |
mąka | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
płatki chili | 1 spora szczypta |
polędwica wołowa | 1/2 kg |
pieczarki | 300 g |
cebula | 2 sztuki |
bulion | 1 szklanka |
śmietana | 200 g |
mąka | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
płatki chili | 1 spora szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: