Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brukselka z bułką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 30 dag
sól
pierz
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Brukselka z bułką

Brukselkę gotujemy do miękkości w bulionie. Gotową odlewamy na sitko i lekko osuszamy. Na patelni topimy masło i wrzucamy brukselkę. Doprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy bułką tartą i chwilę podsmażamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 17.11.2013 13:27
Lubię to jeść.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak