Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ziemniaczana z pieczarkami i ziołami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 6 szt
pieczarki 15 dkg
olej do smażenia
majeranek 1 łyżka
szałwia 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
włoszczyzna 1 (z kapustą)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziemniaczana z pieczarkami i ziołami

Pieczarki kroimy i dusimy na oleju. Zalewamy wodą , dodajemy włoszczyznę i gotujemy ok. pół godziny. Dodajemy pokrojone ziemniaki, doprawiamy ziołami, sola i pieprzem z młynka, gotujemy do miękkosci. Miksujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 06.11.2012 09:51
na pewno smaczna
ben-ka 04.07.2012 13:10
takiej zupki nie gotowałam.
Wojt@s
Wojt@s 23.03.2012 13:58
extra
m1monika 19.03.2012 12:48
pycha
MAR3STA 04.03.2012 18:58
smaczna zupka
pacpaw 01.03.2012 20:03
muszę sobie w końcu zrobić zupę kremową
sambolera 01.03.2012 12:20
mam ochote na taka
magdalea 29.02.2012 20:39
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak