Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip serowo-paprykowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 1/2 szklanki
ser camembert 120 gram
papryka czerwona 1/2
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 (wędzona)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip serowo-paprykowy

Jogurt naturalny miksujemy razem z pokrojonym na kawałki serem.1/2 papryki czerwonej należy dokładnie umyć i bez pestek zmiksować razem z pozostałymi składnikami dodając na koniec 1/2 łyżeczki papryki wędzonej.Taki dip fajnie smakuje z chipsami,czy krakersami,jako przekąska przed tv.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 19.02.2013 14:46
bardzo mi się podoba - takiego nie robiłam
M. Monroe 12.11.2012 11:31
nigdy nie jadłam ...
romanrafal
romanrafal 04.05.2012 16:07
podoba mi się
olkaaa 13.03.2012 08:08
fajne
fictor123 06.03.2012 07:55
super
cooleczka 29.02.2012 19:15
brzmi pysznie
artur7 29.02.2012 15:39
pyszne
Kamila/kami007 29.02.2012 10:59
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak