Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z papryką konserwową w ciescie francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
pierś z kurczaka 1 szt
papryka konserwowa
serek Capri

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z papryką konserwową w ciescie francuskim

pierś pokroić w paski, posolić, popeprzyć można użyć przyprawy do kurczaka, ser capri pokroić w plasterki położyć na mięsie, dodać plasterek papryki konserwowej, owinąć w cieście francuskim. piec ok 30 minut w temp 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 29.02.2012 15:36
fajne
Kamila/kami007 29.02.2012 10:59
mmmmm
suzana 28.02.2012 23:08
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak