Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka w ciescie francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
ser Capri 1 szt
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
ciasto francuskie

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka w ciescie francuskim

pierś pokroić w pkasterki, ciasto francuskie podzielić wzdłuż na paski i przycinac według wielkości kawałka piersi. pierś przyprawić solą i pieprzem i przyprawa do kurczaka na mięso położyć plasterek sera capri. zawinąć ciastem francuskim, dobrze skleić brzegi. piec przez ok 35minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 05.01.2013 14:30
cudowne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak