Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto francuskie z boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie
ser żółty
boczek
pomidor

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie z boczkiem

Boczek i ser pokroić w drobniutką kosteczkę. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty, nałożyć nadzienie, zlepić rogami. Następnie ułóży na blaszce. Piec 15 minut w temp. 180*C. Podawać z kechupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 13.03.2012 06:25
super
SmacznaPyza 02.03.2012 18:59
dwa minusy i nadal widzę szynkę a nie boczek - pomidora też ani śladu....
SmacznaPyza 28.02.2012 19:33
ja widzę szynkę a nie boczek....
czekoladka_m 28.02.2012 19:13
wygląda znakomicie!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak