Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki zapiekane z pieczarkami i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki
pieczarki 0,5 kg
ser żółty
papryka czerwona
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
oregano

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki zapiekane z pieczarkami i serem

pieczarki obrać, pokroić i podsmażyć z dodatkiem kucharka, soli i pieprzu. Paprykę pokroić w kostkę. Bułki przekroić na pół, na każdej układać pieczarki, paprykę i starty żółty ser. Piec kilka minut w temperaturze ok 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonowie 03.02.2013 18:51
jedna z najlepszych kolacji:)
adam1f 19.08.2012 06:18
dobre
1j1o1l1a1 28.02.2012 14:19
lubię takie zapiekanki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak