Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona parówka z cebulką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówka 3 szt
cebula 1 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona parówka z cebulką

Parówkę ponacinać z jednej strony i położyć na rozgrzanym oleju. Kiedy parówka zarumieni się z jednej strony odwrócić ją i dodać cebulę pokrojoną w krążki. Kiedy cebulka się zarumieni, zdjąć wszystko z patelni i położyć na talerz. Można podawać z ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 31.08.2012 11:43
takiej parówki nie jadłam jeszcze
tomek18 12.05.2012 11:12
uwielbiam
Adamorek 26.04.2012 12:30
czasem robię na obiad
Niunia1 04.03.2012 20:19
uwielbiam to danie na kolacyjkę!!!:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak