Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
mięso mielone 1 kg
ryż
grzyby suszone garść
sól
pieprz
cebula biała 1 szt
przyprawa w płynie
przyprawa do potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki

Kapustę gotujemy w wodzie, odsączamy. Ugotowane grzybki smażymy z cebulką i mięsem. Mieszamy z ugotowanym ryżem. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, przyprawą w płynie i Kucharkiem, Farsz zawijamy w kapustę. Pieczemy w piekarniku około1,5 godziny. Podajemy z sosem pomidorowym. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia20 05.09.2012 15:05
mmm smaczniutkie
Angelika10 29.05.2012 07:44
fajne
edi 27.05.2012 10:12
uwielbiam!!! A tak dawno nie jadłam...
caralajna 17.05.2012 08:18
pycha
Mariusz10 21.04.2012 18:34
uwielbiam
kupiska 21.03.2012 19:32
Uwielbiam ale takiej wersji w piekarniku jeszcze nie robiłam... wyglądają smacznie...
Kas2 17.03.2012 19:25
mniam, uwielbiam!
Ada-Gaba 17.03.2012 11:47
uwielbiam
Grazyna0211 04.03.2012 13:38
smaczne jedzenie
fictor123 02.03.2012 14:45
pycha
rutynka 29.02.2012 10:26
smaczne
Wojt@s
Wojt@s 28.02.2012 09:55
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak