Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń cielęca

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cytryny 1/2
masła lub margaryny 2 łyżeczki
czosnek 1 główka
soli 1 łyżeczka
Przyprawa do mięs Prymat 3 łyżki
cielęcina bez kości 1 z udźca

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń cielęca

Robienie polewy: Mieszamy sok z cytryny, rozpuszczoną margarynę lub masło, przyprawę, sól i drobno poszatkowany czosnek. zrobioną polewamy mięso i odstawiamy na 1 godzinę. Potem wkładamy do piekarnika i pieczemy około 40-50 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 24.08.2012 09:16
pycha
Mati3 08.07.2012 12:05
smakowicie wygląda:)
fijolek91 03.07.2012 15:43
fajna:)
dianix 20.06.2012 16:00
bardzo apetycznie wyglada
ziutula
ziutula 31.05.2012 19:38
mięsko smakowite...
smakowita 30.04.2012 17:41
apetyczna
Justyna37 16.04.2012 13:24
Dobra
jasiek 29.03.2012 19:55
niezła pieśń
Marzena34 13.03.2012 19:22
wspaniała
Wojt@s
Wojt@s 01.03.2012 13:07
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak