Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ragout Śródziemnomorskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
czosnek 2 szt
oliwa 20 g
pomidory 300 g
oliwki 30 g
śmietana 12% 100 g
filety rybne 500 g
małże 200 g
Szafran nitki Prymat 1 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ragout Śródziemnomorskie

Cebulę posiekaj razem z czosnkiem następnie przesmaż zalej wodą.Pomidory obierz ze skóry,pokrój oliwki podziel na ćwiartki dorzuć do cebuli przypraw ziołami,dodaj śmietane.Filet rybne opłukaj włóż do warzyw i duś 10minut następnie dobrze wypłkane małże dorzuć na całości.Dusimy 10minut szafran wymieszaj z wodą dodaj do całości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak