Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z koperkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 1 pęczek
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5-6 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z koperkiem

Jajka obrać ze skorupek i utrzeć na tarce warzywnej z dużymi oczkami. Koperek drobniutko posiekać i dodać do jajek. Dołożyć maonez i wymieszać. Doprawić sol ai sporą ilością pieprzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 22.11.2012 23:46
smaczna
dianix 14.07.2012 21:36
to jest cos fajnego co mi sie podoba
Norgiusz 17.06.2012 10:56
super
jola1508 22.05.2012 08:24
mniam mniam, pyszności
Fiffi 05.03.2012 22:43
szybkie do kanapek
Habibi 05.03.2012 00:19
*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak