Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlecikowe oczka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 2 plastry
jajko 2 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: kotlecikowe oczka

schab stłuc tłuczkiem na bardzo cieniutko jajka ugotować gdy będzie gotowe jajko owinąć w mięso i panierować w mące jajku i bułce tartej potem położyć a bardzo rozgrzany tłuszcz i smażyć ze wszystkich stron na złoty kolor podawać można z surówką i z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 25.08.2012 09:34
fajne
foczka-ks 25.02.2012 23:01
inaczej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak