Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mini pizzerinki 2

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1
ser solankowy
oliwki czarne Smak
żółty ser
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: mini pizzerinki 2

Z ciasta francuskiego wycinamy szklanką kółka. Następnie układamy je na papierze do pieczenia. Układamy na nich kawałki żółtego sera, pokrojone w plasterki oliwki czarne i zielone oraz kawałki sera solankowego ze słoika. Wsatwaimy do rgrzanego piekarnika na 180 stopni i pieczemy około 15 minut. Podajemy na ciepło. Idealna przekąska na imprezę. Polecam.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 02.03.2012 08:44
super
IlonaAlbertos 26.02.2012 00:51
Smakowite.
jolita 25.02.2012 21:51
fajne
jolita 25.02.2012 21:51
fajne
owocówka 25.02.2012 16:34
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak