Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona pasta z serem fetą i czosneczkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Makaron razowy 1 szkl
czosnek 1 ząbek
oliwa
szpinak mrożony 1/2 opakowania
ser feta 1/3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona pasta z serem fetą i czosneczkiem

makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy z oliwek .Odcedzamy na sicie . Na patelni na oliwie podsmazamy wyciśnięty czosnek i szpinak . Gdy szpinak będzie gotowy dodajemy makaron .Mieszamy .kruszymy ser feta .Doprawiamy sola i pieprzem .Sezam prazymy i posypujemy makaron.Podajemy na ciepło .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknbozka 18.03.2012 12:28
fajna
Kamila/kami007 26.02.2012 00:24
mmmm
Katarzyna/kate1980 25.02.2012 21:39
super pyszności
agabi
agabi 25.02.2012 15:35
pyszny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak