Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

andrut z galaretka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

andrut
galaretki
mleko 5 łyżek
cukier 3 lyżki
margaryna kostka

Przepis i sposób przygotowania na: andrut z galaretka

Mleko z cukrem i margaryną roztopić .Przestudzić trochę i wsypać galaretkę i wymieszać.
Jak będzie gęstnieć, stygnąć to w tym czasie przekładać wafle.
ja daje na pól kostki margayny 1 galaretke,tak że z 1 kostki robie 2 kolory-np.z galaretka cytynowa i galaretka truskawkową.

andrut z jasnobrązową masą jest z galaretką bursztynowa-z ciemno brazową tradycyjny z masą kakaową przepis w mojej księdze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 05.03.2013 10:36
apetyczne, kolorowe
AGNIESZKA144 21.03.2012 17:14
fajne
AGNIESZKA144 21.03.2012 17:14
fajne
Rybciia 20.03.2012 15:01
pycha
artur7 11.03.2012 13:19
smaczne
Wacław 10.03.2012 14:00
pyszniutkie !
eli82 09.03.2012 17:52
super
ankaryba 05.03.2012 23:51
fajne
Tika4444 28.02.2012 08:10
ależ kolorowo...
Tika4444 28.02.2012 08:10
ależ kolorowo...
dianix 27.02.2012 19:58
ostatnio robiłąm na weekend
hastalavista 26.02.2012 16:38
ładnie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak