Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po grechu z selerem konserwowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z mintaja 1 kg
seler kon
marchew 8
pietruszka 2
cebula
mąka 10 dkg
olej 4 łyżki
sok z cytryny
sól
pieprz
ziele angielskie
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po grechu z selerem konserwowym

rybę solimy i obtaczamy w mące.smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, warzywa obieramy i ścieramy na tarce, dusimy do miękkości, dodajemy pokrojony seler i cebulę. dusimy 30 minut,dodajemy koncentrat pomidorowy oraz sok z cytryny pod koniec duszenia.do przestudzonych warzyw dodajemy rybe i wstawiamy do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 24.02.2012 17:13
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak